Op een laagdrempelige en effectieve manier terug naar jouw essentie!

Inzicht
Om weer meer het gevoel te hebben dat je in contact staat met jezelf en meer persoonlijke flow en balans te ervaren in je leven, is het belangrijk dat we samen naar de onderliggende kern kijken. Dit is een essentiële stap. Vanuit deze kern kijken we naar de gedrag laag. Wanneer er inzicht ontstaat in vastgeroeste patronen en -onbewust-belemmerende overtuigingen, krijg je beeld waardoor je bij jezelf bent weggeraakt en wat nodig is om meer innerlijke flow te ervaren.

Groeien in zelfwaardering en zelfvertrouwen
Wat centraal staat is het werken aan zelfliefde en zelfwaardering. Ik geloof er zelf heilig in dat wanneer je dit mag voelen en ervaren, je vanuit daar passende keuzes gaat maken die jouw leven verrijken. Je zal hierdoor veel minder stress ervaren.

Kleine, haalbare stappen
Nieuw gedrag eigen maken waardoor je meer energie, zelfvertrouwen en innerlijke kracht ervaart is een ontwikkelproces. Het is daarbij belangrijk dat je kleine, haalbare stappen maakt die dicht aansluiten bij jouw eigen natuur. Ik ondersteun je om effectieve keuzes te maken te maken, geef je moed, goed verwoorde feedback, zo nodig liefdevolle confrontatie en blijf je stimuleren.

Praktische handvatten
‘Learning by doing’ omschrijft het beste de manier waarop je nieuw gedrag eigen gaat maken. Dit betekent dat je veel praktische handvatten aangereikt krijgt waar je zelf gelijk in de praktijk mee aan de slag kan. Dit vind ik heel belangrijk, aangezien we op deze manier jouw persoonlijke veerkracht, zelfredzaamheid, autonomie en zelfvertrouwen vergroten, dan wel weer beter kunnen aanspreken.

Leren het denken en voelen te verbinden
Tijdens het coachtraject werk ik integraal. Doel hiervan is het denken en voelen te integreren. Dit aangezien stress/burn-out klachten op je hele systeem van invloed zijn. Ik maak gebruik van diverse methoden en technieken: gespreksvoering, energetisch lichaamswerk en de natuur (wandelcoaching). Juist deze combinatie is zeer treffend in de behandeling van stress & burn-out omdat op deze manier aan alle kanten gewerkt wordt, wat resulteert in een duurzaam resultaat. Hierdoor zal je meer balans ervaren en opnieuw richting vinden in je leven.

Oceans:

 • weerspiegelt
 • creëert beweging
 • leert jou te anticiperen op de golven
 • ondersteunt jou bij opnieuw richting bepalen
 • bemoedigt, motiveert jou om jouw eigen, unieke golf te pakken
 • brengt rust en inzicht

Kenmerken werkwijze:

 • vanuit een holistische visie
 • objectieve, doelgerichte werkwijze
 • een inspirerende methode die het denken, doen, voelen en zijn met elkaar verbindt
 • inzet van de natuur en energie (lichaamsgerichte coaching)
 • praktische tools – learning by doing
 • sterk observerend en analyserend vermogen
 • doeltreffend en verhelderend
 • grondige en professionele aanpak en een duurzaam resultaat

“You matter in this space, right here, as you are”

De basis van een coaching traject

Respect, veiligheid, vertrouwen en commitment staan centraal bij een coaching traject bij Oceans. Hierbij is het doel van Oceans als burn-out coach in Zwolle om ervoor te zorgen dat je rust en veiligheid ervaart, zodat jij je makkelijk open kunt stellen. Zodra jij kan vertellen wat je zoal bezig houdt, kunnen we samen op weg.

Gedurende de burn-out behandeling of stress behandeling in Zwolle ontstaat er ruimte om opnieuw op te bouwen. Door inzicht en betekenis te geven aan de onderliggende kern; datgene wat jouw burn-out gevoed heeft. Daarnaast zal er inzicht ontstaan in belemmerende overtuigingen en ineffectieve gedragspatronen.