Vrij van stress en onrust. Terug naar jouw essentie!

Gemiddeld duurt een individueel coachtraject 10 tot 12 sessies, ongeveer een sessie per 2 tot 3 weken.
Afhankelijk van de coachvraag zijn meer of minder sessies mogelijk.

Ook is het mogelijk losse coach sessies te boeken. Dit afhankelijk van jouw eigen behoefte. Kijk onder: persoonlijk coaching traject, waarbij ik jou kan ondersteunen. Of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Laat je online of offline ondersteunen bij jouw persoonlijke ontwikkelproces.

 Particulier     
1 coaching sessie duurt 1 uur
Een coach sessie van 1 uur bedraagt € 85,- ex. BTW

Na een telefonische of persoonlijke intake (€ 50,- ex. BTW) wordt er een offerte op maat opgesteld aangepast op jouw specifieke wensen.

Telefonische consults ter ondersteuning: 
30 minuten € 30,- ex. BTW.


Zakelijk          
Offerte op maat die speciaal op uw wensen en behoeften aansluit.

Belastingaftrek mogelijk

Voor particulieren is coaching als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Bijdrage vanuit de werkgever

Vakbonden en werkgevers zien het belang van persoonlijke ontwikkeling en in veel cao’s is een coaching- of opleidingsbudget opgenomen. Dit is een bedrag die gereserveerd is door je werkgever en na overleg vrij besteed kan worden aan coaching of loopbaanbegeleiding. Hoe jouw werkgever hiermee om gaat en welke mogelijkheden de cao biedt kun je vaak bij een HR medewerker/leidinggevende opvragen. 

“Lead me besides quiet waters”