Ervaar meer innerlijke rust, balans en plezier

Een coachtraject aangaan betekent een stoere stap zetten om je kwetsbaar op te stellen en toe te durven geven dat je graag een en ander anders wenst te doen in je leven. Kiezen voor jezelf! Verandering vraagt om inzichten en dagelijkse bewustwording in je handelen. Daarbij help ik jou heel graag!

Een persoonlijk transformatieproces: jij in je kracht!

Ik ondersteun jou bij het creëren van balans, bij groei in persoonlijke kracht en zelfvertrouwen en bij opnieuw richting vinden. 

Om weer meer het gevoel te hebben dat je in contact staat met jezelf en meer persoonlijke flow en balans te ervaren in je leven, is het belangrijk dat we samen naar de onderliggende kern kijken. Dit is een essentiële stap. Vanuit deze kern kijken we naar de gedrag laag. Wanneer er inzicht ontstaat in vastgeroeste patronen en -onbewust-belemmerende overtuigingen, krijg je beeld waardoor je bij jezelf bent weggeraakt en wat nodig is om meer innerlijke flow te ervaren.

Nieuw gedrag eigen maken waardoor je meer energie, zelfvertrouwen en innerlijke kracht ervaart is een ontwikkelproces. Het is daarbij belangrijk dat je kleine, haalbare stappen maakt die dicht aansluiten bij jouw eigen natuur. Ik ondersteun je om effectieve keuzes te maken te maken, geef je moed, goed verwoorde feedback, zo nodig liefdevolle confrontatie en blijf je stimuleren.

Wat centraal staat is het werken aan zelfliefde en zelfwaardering. Ik geloof er zelf heilig in dat wanneer je dit mag voelen en ervaren, je vanuit daar passende keuzes gaat maken die jouw leven verrijken. Je zal hierdoor veel minder stress ervaren.

‘Learning by doing’ omschrijft het beste de manier waarop je nieuw gedrag eigen gaat maken. Dit betekent dat je veel praktische handvatten aangereikt krijgt waar je zelf gelijk in de praktijk mee aan de slag kan. Dit vind ik heel belangrijk, aangezien we op deze manier jouw persoonlijke veerkracht, zelfredzaamheid, autonomie en zelfvertrouwen vergroten, dan wel weer beter kunnen aanspreken.

Tijdens het coachtraject werk ik integraal. Doel hiervan is het denken en voelen weer met elkaar te kunnen verbinden. Dit aangezien stress/burn-out klachten op je hele systeem van invloed zijn. Ik maak gebruik van diverse methoden en technieken, een combinatie tussen gesprekken voeren, energetisch lichaamswerk en de natuur (wandelcoaching). Juist deze combinatie is zeer treffend in de behandeling van stress & burn-out omdat op deze manier aan alle kanten gewerkt wordt, wat resulteert in een duurzaam resultaat. Hierdoor zal je meer balans ervaren en opnieuw richting vinden in je leven.

Je krijgt meer inzicht in:

 • Je burn-out gevoeligheden (o.a. energiegevers en energienemers)
 • Eigen gedragspatronen en voorkeursstijl(en)
 • Het eigen zelfbeeld en het vormen van een realistisch zelfbeeld
 • Eigen gevoelens, behoeften en verlangens
 • Eigen kwaliteiten, valkuilen, drijfveren
 • Grenzen voelen, aangeven en bewaken

Wat is het resultaat?

 • Meer flow en balans ervaren
 • Meer zelf liefde en zelfvertrouwen ervaren
 • Beter in contact staan met jezelf
 • Makkelijker aanspraak kunnen maken op je innerlijke kracht
 • Betere focus hebben
 • Meer in je eigen vuur staan (passie, levenslust ervaren)
 • Bewuster keuzes kunnen maken

Verlang jij naar dit persoonlijke transformatieproces? Neem dan contact met mij op! Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw coachdoel, wensen en wordt een aanbod op maat voor je uitgewerkt.

“You are worthy of the time it takes to do the things that heal your heart”   mhn