Lisette - gecertificeerd coach > 10 jaar ervaring


Fijn dat je hier bent! Waarschijnlijk ben je hier niet zomaar terechtgekomen, maar ben je op zoek naar een een positieve verandering in jouw leven! Mijn passie is om jou terug te brengen bij jezelf, bij zelfliefde en zelfwaardering zodat jij vanuit daar jouw leven in kan richten. Ik vertel je graag waarom ik zo gepassioneerd ben om jou te ondersteunen!

De psyche en het gedrag van de mens heeft mijn leven lang mijn grote interesse gehad. Als jong meisje voelde ik al heel veel aan, op latere leeftijd ontdekte ik dat ik hoog sensitief (HSP) ben. Ik wist vaak feilloos wat er speelde, een sterk innerlijk weten. Ik ben van nature zeer intuïtief, observerend en aanschouwend ingesteld en weet hierdoor de vinger te leggen op cruciale punten. Dit helpt mij om gedrag/beslissingen beter te begrijpen en anderen hierin inzicht te geven. Om de ware identiteit van mensen betekenis te geven en emotie en gevoel te verhelderen. Ik doe niets liever dan deze unieke kracht in te zetten voor jou om zo waarde toe te voegen!

Wat mij drijft is jou ondersteunen om dichterbij jezelf te komen, waardoor jouw unieke potentieel beter benut kan worden.

Uit eigen ervaring weet ik dat je in het leven soms zoekende kan zijn. Persoonlijk zat mijn verlangen in meer rust, balans en vertrouwen creëren. In 2011 kwam ik thuis te zitten met een burn-out een gebeurtenis die veel impact heeft gehad. Het was de start van mijn persoonlijke ontwikkeling. Stapje voor stapje kwam ik steeds meer terug bij mijn ‘pure ik’, bij mijn gevoelens en emoties, bij mijn behoeften en verlangens. Er ontstond inzicht en bewustwording. Hierdoor veranderde er iets wezenlijks in mijn leven. Ik leerde op een andere manier naar mezelf kijken, leerde om de regie te pakken over mijn leven.

Door inzicht in mijn drijfveren en passies kon ik beter richting geven aan mijn leven. Een leven creëren waarbij ik me prettig voel, vanuit mijn eigen authenticiteit. Een wezenlijk verschil is de groei van zelfliefde en eigenwaarde geweest. Ik kon daardoor een omgekeerde beweging maken van extern gericht naar intern gericht. Hiermee bedoel ik mezelf erkennen, mijn verlangens ruimte geven, kiezen voor wat voor mij telt.

☼ Ik geloof namelijk dat de wereld binnen mij, de wereld buiten mij creëert ☼

Dit persoonlijke transformatieproces heeft mij verlicht en ik gun jou dit ook. Mijn passie is om jou hierbij ondersteunen.

Veiligheid en integriteit
Van nature beschik ik over een rustige grondhouding, waardoor er snel een sfeer ontstaat waarin openheid en kwetsbaarheid getoond kan worden. Dit vind ik heel erg belangrijk. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om je diepste gevoelens/gedachten te delen met iemand. Zorgvuldigheid, veiligheid en integriteit staan bij mij hoog in het vaandel en zijn een basis vanuit waar ik leef en handel.

Commitment vind ik heel belangrijk in het aangaan van een coachingtraject met elkaar. Als ik ergens voor ga doe ik dat met de volle 100% Wanneer jij ook echt bereidheid voelt om je in te zetten voor verandering, dan ga ik heel graag samen met jou op weg om jouw persoonlijke doelen dichterbij te brengen.

NOBCO coach
Naast dit streef ik naar kwaliteit en professionaliteit in mijn coachende rol. Dit betekent dat ik een gedegen coach opleiding heb afgerond (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches: aansluitnummer 30895). Daarnaast heb ik een specialisatie op stress/burn-out coaching en houd ik mijn vakkennis op peil door actief bezig te zijn met kennisvergroting, ontwikkeling om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

Mijn achtergrond:
Erkend Coach (NOBCO gecertificeerd), met specialisatie op:

  • Stress/Burn-out problematiek
  • Coaching met ACT
    (Acceptance Commitment Therapy);
  • Teamcoaching
  • Reiki I
  • Energetisch therapeut (i.o.)
  • HBO Personeel en Arbeid; jarenlange werkervaring in het HR werkveld als HR adviseur/-manager en MT-lid, Coach, Recruitment specialist, sparringpartner.

Gespecialiseerde coach in Zwolle

Op zoek naar een coach in Zwolle voor burn-out (preventie), stress (preventie) of ondersteuning bij overspannenheid? Oceans is gespecialiseerd in voorgaande problematiek en staat zowel particulieren als bedrijven bij. Het is Oceans haar missie om zowel mens als organisatie te ondersteunen bij het vinden van richting en balans, zodat er meer rust en overzicht ontstaat en een betere focus; terug naar de essentie.

Oceans: coach in Zwolle

 

Wanneer er sprake is van overspannenheid, stress of een burn-out, voelt het vaak alsof er geen verbinding meer is. Je kan op dat moment ervaren dat je niet meer bij machte bent om zelfstandig richting te geven aan jouw leven. Juist in die situatie wil Oceans Coaching – coach in Zwolle er voor jou zijn. Oceans Coaching gunt jou een leven met verlichting, richting en balans.