Lisette - puur, liefdevol, sensitief, grondig

Fijn dat je hier bent! Waarschijnlijk ben je hier niet zomaar terechtgekomen, maar ben je op zoek naar een een positieve verandering in jouw leven! Mijn passie is om jou terug te brengen bij jezelf, bij zelfliefde en zelfwaardering zodat jij vanuit daar jouw leven in kan richten. Ik doe dit op een respectvolle en liefdevolle manier. In mijn aanpak ben ik grondig en doelgericht. Ik vertel je graag waarom ik zo gepassioneerd ben om jou te ondersteunen!

De psyche en het gedrag van mensen heeft mijn leven lang mijn grote interesse gehad. Als jong meisje voelde ik al heel veel aan, op latere leeftijd ontdekte ik dat ik hoog sensitief (HSP) ben. Ik wist vaak feilloos wat er speelde, een sterk innerlijk weten. In mijn leven ben ik meerdere keren tot stilstand geroepen en heb ik heftige struggles ervaren. Meerdere keren de bodem raken heeft veel impact gehad, maar er ook voor gezorgd dat ik mezelf beter heb leren kennen en weet wat voor mij wel/niet werkt. Bewuster leven vanuit mijn authenticiteit heeft gezorgd voor meer balans en rust. Via onderstaande link lees je meer over mijn eigen burn-out ervaring: mijnburnout.

Van nature ben ik zeer intuïtief, observerend en aanschouwend ingesteld, hierdoor weet ik de vinger te leggen op cruciale punten.

Dit helpt mij om de identiteit van anderen, het gedrag en emotie en gevoel te begrijpen en anderen hierin inzicht te geven. Ik doe niets liever dan mijn unieke kracht in te zetten voor jou om zo waarde toe te voegen!

Wat mij drijft is jou ondersteunen om dichterbij jezelf te komen, waardoor jouw unieke potentieel beter benut kan worden.

Als jou dit aanspreekt en je zou graag:

 • meer rust, balans en vertrouwen willen ervaren
 • dichter bij je eigen ik willen staan
 • betere connectie tussen hoofd en lichaam willen hebben
 • positiever zelfbeeld
 • meer de regie te pakken over je leven.

Mijn passie is om jou hierbij ondersteunen, maak vrijblijvend een afspraak met me voor meer informatie.

☼ de wereld binnen mij, creëert de wereld buiten mij ☼

Veiligheid en integriteit
Coaching bij Oceans betekent ondersteuning vanuit een sfeer waarin kwetsbaarheid en openheid makkelijk getoond kan worden. Alles mag zijn; zonder oordeel, vanuit een rustige grondhouding, zal je effectief ondersteunt worden.

Dit vind ik heel erg belangrijk. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om je diepste gevoelens/gedachten te delen met iemand. Zorgvuldigheid, veiligheid en integriteit staan bij mij hoog in het vaandel en zijn een basis vanuit waar ik leef en handel.

Commitment
 Als ik ergens voor ga doe ik dat met de volle 100% Wanneer jij ook echt bereidheid voelt om je in te zetten voor verandering, dan ga ik heel graag samen met jou op weg om jouw persoonlijke doelen dichterbij te brengen!

Een kwalitatief coachtraject
Kwaliteit en professionaliteit staat centraal. Ik heb meerdere specialisaties op: stress/burn-out coaching, lichaamsgericht werken. Ik houd mijn vakkennis op peil door actief bezig te zijn met kennisvergroting, ontwikkeling om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

Mijn achtergrond:

 • Stress/Burn-out problematiek
 • Coaching met ACT
  (Acceptance Commitment Therapy);
 • Reiki I
 • Energetisch therapeut (i.o.)
 • Teamcoaching
 • HBO Personeel en Arbeid; jarenlange werkervaring in het HR werkveld als HR adviseur/-manager en MT-lid, Coach, Recruitment specialist, sparringpartner.

Gespecialiseerde coach in Zwolle

Op zoek naar een coach in Zwolle voor burn-out (preventie), stress (preventie) of ondersteuning bij overspannenheid? Oceans is gespecialiseerd in voorgaande problematiek en staat zowel particulieren als bedrijven bij. Het is Oceans haar missie om zowel mens als organisatie te ondersteunen bij het vinden van richting en balans, zodat er meer rust en overzicht ontstaat en een betere focus; terug naar de essentie.

Oceans: coach in Zwolle

 

Wanneer er sprake is van overspannenheid, stress of een burn-out, voelt het vaak alsof er geen verbinding meer is. Je kan op dat moment ervaren dat je niet meer bij machte bent om zelfstandig richting te geven aan jouw leven. Juist in die situatie wil Oceans Coaching – coach in Zwolle er voor jou zijn. Oceans Coaching gunt jou een leven met verlichting, richting en balans.