Lisette - gecertificeerd coach > 10 jaar ervaring


Fijn dat je hier bent! Waarschijnlijk ben je hier niet zomaar terechtgekomen, maar ben je op zoek naar een een positieve verandering in jouw leven! Mijn passie is om jou terug te brengen bij jezelf, bij zelfliefde en zelfwaardering zodat jij vanuit daar jouw leven in kan richten. Ik deel graag wat meer over mezelf, zodat je wat meer gevoel krijgt bij wie ik ben en waarom ik zo gepassioneerd ben om jou te ondersteunen.

De psyche en het gedrag van de mens heeft mijn leven lang mijn grote interesse gehad. Als jong meisje voelde ik al heel veel aan. Zonder dat er iets gezegd werd, wist ik feilloos wat er speelde, een sterk innerlijk weten. Ik ben van nature zeer intuïtief, observerend en aanschouwend ingesteld en weet hierdoor de vinger te leggen op cruciale punten. Dit helpt mij om gedrag/beslissingen beter te begrijpen en anderen hierin inzicht te geven. Om de ware identiteit van mensen betekenis te geven en emotie en gevoel te verhelderen. Ik doe niets liever dan deze unieke kracht in te zetten voor jou om zo waarde toe te voegen!

Wat mij drijft is jou ondersteunen om dichterbij jezelf te komen, waardoor jouw unieke potentieel beter benut kan worden.

Waarom? Ik weet uit eigen ervaring dat je in het leven soms zoekende kan zijn. Persoonlijk zat mijn verlangen in meer rust, balans en vertrouwen creëren. In 2011 kwam ik thuis te zitten met een burn-out (lees verder op deze pagina hoe ik deze periode heb ervaren). Het was de start van mijn persoonlijke ontwikkeling. Stapje voor stapje kwam ik steeds meer terug bij mezelf, bij mijn gevoelens en emoties, bij mijn behoeften en verlangens. Er ontstond inzicht en bewustwording. Daardoor veranderde er iets wezenlijks in mijn leven. Ik leerde op een andere manier naar mezelf kijken, leerde om de regie te pakken over mijn leven.

Door inzicht in mijn drijfveren en passies kon ik beter richting geven aan mijn leven. Een leven creëren waarbij ik me prettig voel, vanuit mijn eigen authenticiteit. Een wezenlijk verschil is de groei van zelfliefde en eigenwaarde geweest. Ik kon daardoor een omgekeerde beweging maken van extern gericht naar intern gericht. Hiermee bedoel ik mezelf erkennen, mijn verlangens ruimte geven, kiezen voor wat voor mij telt.

☼ Ik geloof namelijk dat de wereld binnen mij, de wereld buiten mij creëert ☼

Dit persoonlijke transformatieproces heeft mij verlicht en ik gun jou dit ook. Mijn passie is om jou hierbij ondersteunen.

Van nature beschik ik over een rustige grondhouding, waardoor er snel een sfeer ontstaat waarin openheid en kwetsbaarheid getoond kan worden. Dit vind ik heel erg belangrijk. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om je diepste gevoelens/gedachten te delen met iemand. Zorgvuldigheid, veiligheid en integriteit staan bij mij hoog in het vaandel en zijn een basis vanuit waar ik leef en handel.

Naast dit streef ik naar kwaliteit en professionaliteit in mijn coachende rol. Dit betekent dat ik gedegen coach opleiding heb (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches), een specialisatie op stress & burn-out coaching en continu actief bezig ben met mijn ontwikkeling en kennisvergroting om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Commitment vind ik heel belangrijk in het aangaan van een coachingtraject met elkaar. Als ik ergens voor ga doe ik dat met de volle 100% Wanneer jij ook echt bereidheid voelt om je in te zetten voor verandering, dan ga ik heel graag samen met jou op weg om jouw persoonlijke doelen dichterbij te brengen.

Mijn achtergrond:

Erkend Coach (NOBCO gecertificeerd), met specialisatie op:

  • Stress/Burn-out problematiek
  • Coaching met ACT
    (Acceptance Commitment Therapy);
  • Teamcoaching
  • Reiki I
  • Energetisch therapeut (i.o.)
  • HBO Personeel en Arbeid; jarenlange werkervaring in het HR werkveld als HR adviseur/-manager en MT-lid, Coach, Recruitment specialist, sparringpartner.

Mijn persoonlijke ervaring met burn-out 

In 2011 kreeg ik zelf te maken met burn-out. Een heftige gebeurtenis die veel impact heeft gemaakt. Gedwongen tot stilstand, terwijl ik me erg verantwoordelijk voelde. Ik ervaarde het als een worsteling om toe te geven dat het niet langer ging. Het voelde destijds voor mij als een teken van zwakte, dat ik niet krachtig was.

Door middel van deskundige hulp kreeg ik veel inzichten. Zo kwam ik erachter dat ik best kritisch op mezelf was. Voortkomend uit onzekerheid en een gebrek aan zelfwaardering.

Ik werd vaak positief gewaardeerd door mijn omgeving op mijn inzet en loyaliteit. Ik had hart voor mijn werk en voor anderen om mij heen, maar ik kon hier in doorschieten. Ik deed tekort aan mezelf en mijn eigen gezondheid.

Ik was erg actie en resultaat gedreven, maar had nauwelijks contact met mezelf; handelde niet vanuit mijn innerlijke drijfveren. Er was een sterk verlangen het vooral goed te doen voor anderen en geliefd te zijn, gewaardeerd te worden.

Mijn burn-out was nodig. Een harde wake-up call, maar terugkijkend ben ik blij dat mijn lichaam stagneerde, dat ik het mentaal niet meer kon overzien. Juist hierdoor kon ik teruggaan naar mijn eigen kern, heb ik schillen kunnen verwijderen, ben ik veel wijzer geworden. Ik zie veel mensen om me heen die een vergelijkbare worsteling doormaken. Dat gaat me aan het hart, want ik weet inmiddels hoe belangrijk het is, maar vooral hoe bevrijdend het is om terug te komen bij jezelf, bij je eigen kracht, bij wat voor jou telt. Daarin wil ik het verschil voor jou maken.

Mede door mijn eigen burn-out ervaring weet ik anderen met stress, overspannenheid, burn-out te ondersteunen. Ik ben mij na mijn coachopleiding gaan specialiseren in stress & burn-out problematiek en lichaamsgerichte energetische behandeling. Inmiddels heb ik prachtige trajecten mogen begeleiden. Ik ga voor een duurzaam resultaat, waar we voor eens en voor altijd afrekenen met je overspannenheid, burn-out!

Jij bent waardevol! Samen met jou ontdek ik graag jouw unieke mogelijkheden.

Gespecialiseerde coach in Zwolle

Op zoek naar een coach in Zwolle voor burn-out (preventie), stress (preventie) of ondersteuning bij overspannenheid? Oceans is gespecialiseerd in voorgaande problematiek en staat zowel particulieren als bedrijven bij. Het is Oceans haar missie om zowel mens als organisatie te ondersteunen bij het vinden van richting en balans, zodat er meer rust en overzicht ontstaat en een betere focus; terug naar de essentie.

Oceans: coach in Zwolle

 

Wanneer er sprake is van overspannenheid, stress of een burn-out, voelt het vaak alsof er geen verbinding meer is. Je kan op dat moment ervaren dat je niet meer bij machte bent om zelfstandig richting te geven aan jouw leven. Juist in die situatie wil Oceans Coaching – coach in Zwolle er voor jou zijn. Oceans Coaching gunt jou een leven met verlichting, richting en balans.