‘SPREAD LOVE, LIGHT & HAPPINESS’

Hi, ik ben Lisette. Fijn dat je hier bent!
Waarschijnlijk ben je hier niet zomaar terechtgekomen, maar ben je op zoek naar een positieve verandering in jouw leven!
Mijn passie is om jou te ondersteunen een leven te creëren vanuit lichtheid, authenticiteit en sprankeling.
Ik vertel je graag eerst iets meer over mezelf!

Ik ben 38 jaar en woon inmiddels als ruim 15 jaar in Zwolle, maar groeide op in Drenthe in een echt meidengezin als middelste dochter. Als jong meisje voelde ik al heel veel aan en was er altijd een sterke behoefte om anderen te helpen. Op latere leeftijd ontdekte ik dat ik hoog sensitief (HSP) ben. Ik weet vaak feilloos wat er speelt, een sterk innerlijk weten.

Na mijn studie Personeel en Arbeid begon ik te werken in diverse HR functies in het bedrijfsleven. Onbewust bevond ik me vaak in omgevingen die eigenlijk niet goed pasten. Dit zorgde ervoor dat ik me continu aanpaste aan mijn omgeving, aan wat ‘nodig’ was en wat ‘normaal’ leek. Ook in mijn privé leven gebeurde dit.

Ik voelde me anders, een vreemde eend in de bijt, zoekende naar haar plek. Hierdoor ervaarde ik vaak een gevoel van eenzaamheid en angst voor afwijzing. Door de grote afstand tot mezelf en het steeds aanpassen ben ik meerdere keren tot stilstand geroepen. Heftige perioden, waar uiteindelijk heel waardevolle lessen in zaten. In deze tijd heb ik veel ondersteuning gehad. In eerste instantie veel praten – wat inzicht en bewustwording gaf – , maar intuïtief voelde ik dat er lichamelijk veel vast zat, opgesloten niet verwerkte emoties en trauma’s. Door energetisch lichaamswerk te doen, transformatie retraites, yin yoga, meditatie en dance te gebruiken ging er een wereld voor mij open.


Mijn nuchterheid (die met de paplepel is ingegoten) en sceptische inslag richting bijvoorbeeld spiritualiteit, raakte steeds meer op de achtergrond. Door te ervaren, te doorvoelen. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar het spirituele en begon me hier meer in te verdiepen. Ik heb mogen ervaren dat er zoveel meer is! Wat met het verstand niet te begrijpen is, maar wat zo waardevol is; zo helpend, zoveel magie! Dit kan echt voor een positieve verandering zorgen in hoe je in het leven staat, wat je ziet, ervaart en voelt!

Inmiddels weet én voel ik vooral, dat mijn unieke ‘fingerprint’ mijn kracht is en dat ik dit mag omarmen, vol liefde, zachtheid en acceptatie. Wij zijn allemaal uniek, met onze eigen persoonlijkheid, kracht en dat persoonlijke vuurtje, dat wil ik graag weer aanwakkeren bij jou! Ik gun jou een ‘joyfull’, licht leven, vanuit authenticiteit, omdat ik uit eigen ervaring weet hoeveel verschil dit maakt!

‘GIVE UP YOUR ATTACHMENT, AND GIVE UP YOUR CONFUSION,
AND FLY TO THAT SPACE THAT’S BEYOND ALL ILLUSION’

 

Oceans heeft mijn ‘fingerprint’. Een uniek concept wat ik zelf heb ontwikkelt op basis van mijn kennis en ervaringen. Naast mijn studieachtergrond heb ik o.a. een coaching opleiding, specialisatie op stress/burn-out en energetisch lichaamswerk. Ik heb een passie voor psychologie, spiritualiteit, schoonheid/esthetica en kunst in de vorm van teksten, muziek en poëzie, dit is verweven in (de aanpak van) Oceans.

Alles wat ik heb mogen leren, alle inzichten en technieken, wil ik graag vanuit liefde delen met jou! Deze aanpak zal je nergens anders terugvinden.

Ga je mee op ontdekkingsreis? Ik beloof je, het zal de moeite waard zijn!

MY UNIQUENESS:

HOLYNESS – vanuit liefde, zachtheid, acceptatie

‘THE BRIDGE’ – tussen het aardse / nuchtere én het spirituele

SAFETY KEEPER – in een veilige setting, afgestemd op jou

CHEERLEADING – motiveer, stimuleer, spiegel en bemoedig

SERENITY – rust

Gespecialiseerde coach in Zwolle

Op zoek naar een coach in Zwolle voor persoonlijke groei of bij burn-out of stress (preventie) ondersteuning? Oceans is gespecialiseerd in voorgaande problematiek en staat jou bij. Het is Oceans haar missie om jou te ondersteunen bij het vinden van richting en balans, zodat er meer rust en overzicht ontstaat en een betere focus; terug naar jouw essentie.

Oceans: coach in Zwolle

Wanneer er sprake is van langdurige stress, onrust en onzekerheid of een burn-out, voelt het vaak alsof er geen verbinding meer is. Je kan op dat moment ervaren dat je niet meer bij machte bent om zelfstandig richting te geven aan jouw leven. Juist in die situatie wil Oceans Coaching – coach in Zwolle er voor jou zijn. Oceans Coaching gunt jou een leven met verlichting, richting en balans.